Älykodin valvonta

Voit asettaa yksityisen Wi-Fi-verkon kotiverkoksesi. Kaspersky-sovellus näyttää Älykodin valvonta -ikkunassa tietoja laitteista, jotka ovat muodostaneet yhteyden tähän verkkoon.

Huomaa: tämä toiminto on saatavilla vain Kaspersky Plus ja Premium-versioissa.

Älykodin valvonta -ikkunan avaaminen

Sovellus kysyy Älykodin valvonta -ikkunassa, haluatko asettaa Wi-Fi-verkon kotiverkoksi aina, kun yhdistät yksityiseen Wi-Fi-verkkoon. Jos kotiverkkoa ei ole asetettu, Kaspersky-sovellus näyttää myös ilmoituksen.

Wi-Fi-verkon asettaminen kotiverkoksi Älykodin valvonta -ikkunassa

Voit valita, että Kaspersky-sovellus unohtaa Wi-Fi-verkon, joka ei ole enää kotiverkkosi.

Huomaa: tämä toiminto on saatavilla vain Kaspersky Plus ja Premium-versioissa.

Nykyisen kotiverkon unohtaminen

Voit päivittää manuaalisesti kotiverkkoosi yhdistäneiden laitteiden luettelon.

Näytä ja päivitä kotiverkon laitteiden luettelo

Jos laite ei ole enää yhdistetty verkkoosi (esimerkiksi vanha puhelin), voit poistaa tämän laitteen kotiverkkoosi yhdistäneiden laitteiden luettelosta.

Laitteen kuvan muuttaminen

Laitteen nimen vaihtaminen

Poista laite kotiverkkoosi yhdistettyjen laitteiden luettelosta

Jos löydät tuntemattoman laitteen kotiverkkoosi yhdistettyjen laitteiden joukosta, voit estää tämän laitteen pääsyn verkkoon.

Estä tuntemattoman laitteen pääsy kotiverkkoosi

Wi-Fi-verkon suojaus